PORTRÉK

Olyan képet készítek Rólad, amin saját magadnak is tetszel! A fotózás előtt megbeszéljük, hogy mihez kellenek a képek, mi az elképzelésed. A fotózás fókuszában csak Te vagy, egészalakos és közeli portrék is készülnek. A helyszín, a kiegészítők és minden más csak részletkérdés.
Stúdióban és szabadban, választott helyszíneken​

FITNESS ÉS BODYBUILDING

Ha olyan fotókra van szükséged, amelyek élethűen és lenyűgözően bemutatják a fitnesz és a testépítés világát, akkor itt a helyed! A fitness és bodybuilding fotózás egyedi kihívásokat és lehetőségeket kínál, és én büszke vagyok arra, hogy tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. Mindig igyekszem a legjobbat kihozni az adott helyzetből, és olyan képeket készíteni, amelyek valóban kiemelik az edzőteremben végzett kemény munkát és az elért eredményeket.

CSALÁDI- ÉS ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Évek múlva megkérdezik majd a gyermekeid, unokáid, hogy milyen volt az esküvőtök? Hogy nézett ki Anya fiatalon, Mami? És akkor megmutatod Neki A képeket. És Ő elmosolyodik és azt mondja, Csodálatos!

RENDEZVÉNY

A short description of your service. Lorem ipsm dolor amet, consec tetur adipis cing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exer citation ullamco la enim lorem isae ni.

LÁSS

Láss ne csak nézz!

"Ha mindaz, ami a kezedben, fejedben és szívedben egyesül, nos, az a művészet."

- John Ruskin

EGYÉB

Ezen az oldalon olyan képeket és videókat találtok, amelyek nagyon különböző témákról szólnak, de azonban egyvalami közös bennük: az, hogy mindannyiukat nagy szenvedéllyel és odafigyeléssel készítettem. Remélem, hogy élvezni fogjátok az itt található képeket, és hogy inspirációt merítetek belőlük.

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

Ami engem másoktól megkülönböztet, az az, hogy az ügyfeleimmel baráti kapcsolatot építek ki, és végig együttműködöm velük az adott projekten. Így biztosítom, hogy minden egyes fotó a kívánt stílusban és hangulatban készüljön.

Ha kreatív és izgalmas fotókra van szükséged, akkor ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Scroll to Top